הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות פטרוזיליה טריה
1 חבילה כוסברה
5 גזרים מגורדים על מיגרדת לגוליאני
100 ג"ר גרעינים לבנים מקולפים וקלויים
25 ג"ר חמוציות (לא חובה)
1/2 כוס לימון
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר חום
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית שום כתוש (אופציונלי)
1/2 כפית שמן תירס
אופן ההכנה
1. מנקים היטב את צרורות הירק
2. על קרש קיצוץ מקצצים עבה את הפטרוזיליה והקוסברה
3. על מגררת עושים מהגזר גוליאני
4. על מחבת טפלון קולים את גרעיני החמניה כ 1/2 דקה
5. בקערה גדולה מכניסים את הלימון השמן הסוכר ושאר התבלינים ומערבלים ידנית במהירות עד קבלת קטיפתי
6. מוסיפים את לקערה את הפטרוזיליה/ קוסברה, הגזר, וגרעיני החמניה/וחמוציות
7. מערבבים בקיפול ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון