הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון + חצי קילו בשר הודו טחון
8 תפוחי אדמה
2 בצל בינוני
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
4 כפות פירורי לחם (ניתן להמיר בפירורי קמח מצה)
3 ביצה
שמן לטיגון
ניתן להוסיף=
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה
2 ניתן להוסיף 100ג"ר גרעינים שחורים קלופים
אופן ההכנה
1. במעבד מזון טוחנים את הבשר, התפוח אדמה והבצל.
2. מוסיפים את יתרת החומרים, מערבבים היטב
3. עוטפים בניילון נצמד ושולחים למקרר לשעה
4. מחממים שמן חצי עמוק במחבת עם חצי בצל בתוכו
5. מוציאים את הבשר מהמקרר ומגלגלים קציצות לצורת אליפסה.
6. מתחילים לטגן על אש רגילה עד שהקציצות משחימות.
7. שמים על נייר סופג ונהנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון