חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר/הודו עם פילה חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר/הודו עם פילה חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון
1/2 ק"ג בשר הודו טחון
3 י"ח חציל - בינוני
1 כף טימין
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 ביצים
3 כפות פרורי לחם
קמח לבן לציפוי
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
שמן זית
פירורי לחם
אופן ההכנה
1. קליית החצילים
מצפים תבנית בנייר כסף. מניחים בה את החצילים. מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה. מדי פעם הופכים את החצילים. מוציאים את התבנית ומניחים לחצילים להתקרר. או קולים על אש גלויה
2.עושים חתך בכל חציל ובעזרת כף (עדיף מעץ) מוציאים את בשרו. מעבירים את בשר שלושת החצילים למסננת ומועכים במטרה להוציא את כל הנוזלים.
3.את בשר החצילים המסונן מעבירים לקערה יחד עם הבשר הטחון, הביצה, הפטרוזיליה והתימין. מערבבים ומתבלים במעט מלח ובשפע פלפל.
אם התערובת יוצאת רכה מדי, מוסיפים פירורי לחם, כף אחת בכל פעם, וממשיכים ללוש עד שמתקבלת תערובת לקציצות נוחה לעבודה.
4.מרטיבים את כפות הידיים וצרים קציצות קטנות. מקמחים קלות את הקציצות, מעבירים אותן למגש, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
5.מטגנים את הקציצות משני הצדדים בשמן זית עד שישחימו קלות. מגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון