הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה קצרה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בטטה קלופה וחתוכה לרצועות דקות
6-7 פטריות שמפניון פרוסות
5 שיני שום פרוסות
2 קישואים פרוסים
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות חומץ בלזמי
2 -3 כפות דבש
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה ,לסנן ולהעביר לקערה גדולה
לקלות את האגוזים עם מעט מאוד שמן ולשמור בצד עד להגשה
במחבת לחמם שמן זית ולטגן את רצועות הבטטה כ-5-7 דקות, להוסיף פלפל אדום,קישואים,פטריות והשום, להמשיך לטגן עוד כ-7 דקות, לתבל עם מלח,פלפל שחור
חומץ בלסמי ודבש, לערבב דקה נוספת ולהעביר את הירקות לקערה עם הפסטה, לזלף מעט שמן זית ולערבב
לפזר מעל את האגוזים ולערבב. לקרר ולהגיש בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון