חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה עם ירקות מוקפצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה עם ירקות מוקפצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה קצרה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 בטטה קלופה וחתוכה לרצועות דקות
6-7 פטריות שמפניון פרוסות
5 שיני שום פרוסות
2 קישואים פרוסים
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות חומץ בלזמי
2 -3 כפות דבש
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה ,לסנן ולהעביר לקערה גדולה
לקלות את האגוזים עם מעט מאוד שמן ולשמור בצד עד להגשה
במחבת לחמם שמן זית ולטגן את רצועות הבטטה כ-5-7 דקות, להוסיף פלפל אדום,קישואים,פטריות והשום, להמשיך לטגן עוד כ-7 דקות, לתבל עם מלח,פלפל שחור
חומץ בלסמי ודבש, לערבב דקה נוספת ולהעביר את הירקות לקערה עם הפסטה, לזלף מעט שמן זית ולערבב
לפזר מעל את האגוזים ולערבב. לקרר ולהגיש בטמפרטורת החדר.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון