חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה אפויים ממולאים בצל מטוגן ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה אפויים ממולאים בצל מטוגן ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
8 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה (הכתום)
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור טרי גרוס
למילוי
4 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים עד הזהבה
2 כוס פטריות שמפיניון קצוצות ומטוגנות
50 ג"ר גבינת צדר מגורדת לא חובה
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את תפוהאדמה על קליפתם ובעזרת מזלג דוקרים אותו בכל צדדיו
2. בסיר גדול מניחים את תפוחי האדמה ומים ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים
מעט מוציאים ומייבשים (ניתן אחרי החירור להעביר לקערת מיקרו ל 6 דקות)
3. חורצים פס לאורך התפוח ונותנים לו לחיצה קטנה על הדפנות להרחבת הפתח
3. מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.
4. לפתח הנפאר בתפוח ממלאים את המילוי
5. מרפדים תבנית אפיה בניירות אפיה ומפזרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית גדולה
6.מזלפים שמן זית בנדיבות. מפזרים קצת מלח גס, פלפל גרוס עבה
7.אופים כ-45 דקות עד השחמה יפה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון