הוראות הכנה
מרכיבים
כוס זיתים מגולענים
1 חציל חתוך לקוביות
1 בצל מגורד גס
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
3 שיני שום
מלח, פלפל, פפריקה אדומה
2 כפות פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
להרתיח את הזיתים ולסנן לבצע פעולה זו 3 פעמים (לבטל את המליחות)
לטגן את החצילים והבצל ולהניח על נייר סופג
לבשל את העגבניות + כל התבלינים לצמצם נוזלים להוסיף את
הזיתים + החצילים לערבב בעדינות לבשל מס' דקות ולכבות את הגז
כאשר הסלט מתקרר לפזר את הפטרוזליה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון