חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיטבל/דיפ בצל מקורמל ברוטב יוגורט עבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיטבל/דיפ בצל מקורמל ברוטב יוגורט עבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית כתית
4 בצלים גדולים צהוב (כ 2.5 ק"ג), קצוץ דק
3/4 כוס שמנת חמוצה
3/4 כוס יוגורט יווני (לא ביו)
3 כפיות אבקת בצל מיובש
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה עם תחתית עבה, מעל להבה בינונית ומטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית יחד עם המלח והפלפל . בוחשים מדי פעם עם מרית, מבשלים עד שהבצל זהוב עמוק, חום, קרמל - בערך 40 או 50 ומניחים בצד ומצננים.
2.בינתיים, טורפים יחד את השמנת החמוצה ביוגורט, ואבקת בצל.
3. מניחים בצד עד שהבצל המקורמל התקרר לטמפרטורת החדר.
4. מוסיפים 2 / 3 של בצלים מקורמלים, לתחתית קערת ההגשה, מעליו שופכים את המיטבל ומצפים את החלק העליון עם הבצלים הנותרים.
* להקפיד שהבצל הוא בחם החדר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון