הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות גבינה 5% של 250 גרם
1.5 חבילה פודינג בטעם שוקולד/ווניל
1 חבילה פתי בר
1 חלב
1 שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
אופן ההכנה
להקציף את השמנת המתוקה עם כוס חלב ולהוסיף אט אט את הסוכר
לאחר שהקצף התייצב להוסיף את הפודינג והגבינה לערבב בעדינות
למזוג כוס חלב בקערה ולטבול את הפתי בר
לשים את הביסקויט הטבול בתוך תבנית ולסדר שורות לאחר מכן למרוח את הקרם
לשים מעל שוב סידרה של פתי בר ולמרוח שוב מהקרם
להמשיך כך עד שכל הפתי בר מסתיים לאחר מכן להכניס למקרר וכעבור 10 דקות
לפזר מעל סוכריות שוקולד או ציבעוניות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון