חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצס /קרפ גבינה עם פטל יער טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בלינצס /קרפ גבינה עם פטל יער טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקרפ/בלינצה
2 / 3 כוס קמח
3 / 4 כוס חלב ללא שומן
1 כפית סוכר
1 ביצה גדולה
כפית תמצית וניל
למילוי
5 כוסות פטל שחור טרי
3/4 כוס מים
1/3 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון
1 כף ברנדי (או גרנד מרנייה)
2 כפית קורנפלור
1/4 כפית קינמון
1 כף חמאה
1/2 כוס גבינת מסקרפונה 1/3-כוס גבינה לבנה 3% מעורבבת
1 כפית אבקת סוכר
אופן ההכנה
לקרפ/בלינצס
מכניסים לקערת הבלנדר את כל החומרי הקרפ ומערבבים, חלב, סוכר, ביצה וכפית וניל בבלנדר, מערבלים עד שהתערובת חלקה. יוצקים את התערובת לקערה, מכסים ומקררים 30 דקות.
מחממים מחבת טפלון מצופה בעדינות בתרסיס חמאה או מעט חמאה לחום בינוני עד חם.
מסירים את המחבת מהאש . שופכים מהבלילה למחבת החמה כ 1/8 כוס למחבת במהירות מטים את המחבת לכל הכיוונים כדי שהבלילה תכסה את כל המחבת בחביתה דקה. ממשיכים לבשל כ - 1 דקה. (עד שהוא מתקשח מעט ומשחים כמהה)
מרימים את הקרפ מקצהו עם מרית בעדינות הופכים ומבשלים כ 10 שניות בצידו השני.
מניחים את הקרפ על מגבת נייר כך חוזרים עד גמר התערובת
למילוי
1. לבלנדר מכניסים 1 כוס פטל ו 1/2 כוס מים. מפעילים לכ ??1 דקה או עד שהתערובת חלקה.
2. מוסיפים לבלנדר 1/4 כוס מים, סוכר, מיץ לימון, ברנדי, עמילן תירס, קינמון ומערבבים לשניה.
3. מעבירים את תוכן הבלנדר לסיר קטן ומבשלים על אש קטנה דקותיים תוך ערבוב תמידי
מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה פנימה להמסה
4. מורחים 1 כף גבינת מסקרפונה מעל כל קרפ, ועל גבי הכל 2 כפיות רוטב ו 1/4 כוס אוכמניות. מקפלים כל קרפ לשניים, ואז ברבעונים.
הגשה ושילוב :
5.על צלחות ההגשה מורחים 2 כפות רוטב על כל אחד מתוך 8 צלחות קינוח ומניחים את הקרפ
6. לציפוי בראש כל קרפ מקשטים עם 1/4 כוס אוכמניות.
7.מנפים אבקת סוכר באופן שווה על פני קרפים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון