חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה פסטו נוסח מילאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה פסטו נוסח מילאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים לבצק:
1+1/3 כוסות מים
2 כפיות סוכר
¼1 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
2 כפות קמח תירס
3 כוסות קמח
½1 כפית אבקת אפיה
¼ כפית אבקת שום
¼ כפית אבקת בצל
2 כפיות שמרים (באם רוצים עבה ובשרני מוסיפים עוד 2 כפיות)
*** באם אוהבים בצק כריספי מוסיפים מיכל אשל או לבן
לרוטב:
1.5 כוס עלי בזיליקום
2 שיני שום קצוצות דק
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות צנוברים קלויים
2 כפות שמן זית
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק
1 כוס מוצרלה טרייה חתוכה דק
1 כוס גבינת עיזים מפוררת
אופן ההכנה
לבצק:
אפשר להכין במעבד מזון כך:
לשים במעבד את המים, סוכר, מלח ושמן זית ולעבד עד להמסת הסוכר והמלח.
להוסיף את השמרים, הקמח ושאר החומרים היבשים.
לעבד עד לקבלת בצק רך.
להוציא מהמעבד, לשים בקערה ולכסות במגבת כ-45 דקות עד לשימוש.
להכנה ידנית:
לערבב את המים, סוכר, מלח ושמן זית ולערבב עד להמסת הסוכר והמלח.
להוסיף את השמרים, קמח ושאר החומרים היבשים וללוש עד לקבלת בצק רך אך לא דביק מידי (כ-10-8 דקות).
לכסות במגבת ולהשאיר "לנוח" ל-45 דקות.
לפני השימוש לשטח בעדינות את הבצק ולהשאיר "לנוח" ל-15 דקות נוספות.
אפשר לאחסן במקרר בקערה או שקית משומנים היטב עד יומיים.
לרוטב הפסטו
1.במעבד מזון קטן, מערבבים יחד את הבזיליקום, השום, אגוזים, שמן, פרמזן לתערובת חלקה.
2.מרדדים את הבצק תוך כדי סיבוב לגודל משפחתי. משאירים בקצה הבצק רצועה של 3 ס"מ
3.מפזרים למעלה את רוטב הפסטו, באופן שווה על הפיצה .
4.מפזרים מעל מוצרלה, ולאחר מכן את גבינת עיזים. מניחים את הפיצה על נייר אפייה, ואופים כ-10 עד 13 דקות. המרקם צריך להיות סמיך מבעבע. פורסים ומגישים.
* לאפיה מוצלחת יש לחמם את התנור למקסימום ולהשאירו כשעה כך את הפיצה יש להניח על תחתית התנור
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון