חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מיטבל/דיפ תרד/מנגולד בגבינת מסקרפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיטבל/דיפ תרד/מנגולד בגבינת מסקרפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר תרד קצוץ קפוא, מופשר
1 בצל קטן, קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון (טרי מגורר, אם יש לך)
1/4 כפית אבקת פלפל קאיין
250 ג"ר גבינת מסקרפונה מופשר לחם החדר
250 ג"ר גבינה צהובה מגוררת פרמזן
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל 350 מעלות
2.לוקחים את התרד /או המנגולד סוחטים אותו היטב וקוצצים (לסחוט כמה שיותר).
3. מחממים מחבת על אש בינונית ומטגנים . כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השמן זית מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 4-5 דקות מוסיפים את השום והתרד ומאדים עד שהתרד מתחמם, אבל עדיין ירוק בהיר כ 30 שניות.
4. מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח, פלפל קאיין. ומכבים את האש ומערבבים פנימה את הגבינה מסקרפונה פרמזן מגוררת.
5.יוצקים לתבנית עמידת חם ואופים 30 דקות עד שהגבינה מבעבעת בקצוות. מגישים חם
הולך מצויין עם מקלות דיפ, ציפס, או על לחם טוב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון