הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר תרד קצוץ קפוא, מופשר
1 בצל קטן, קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון (טרי מגורר, אם יש לך)
1/4 כפית אבקת פלפל קאיין
250 ג"ר גבינת מסקרפונה מופשר לחם החדר
250 ג"ר גבינה צהובה מגוררת פרמזן
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל 350 מעלות
2.לוקחים את התרד /או המנגולד סוחטים אותו היטב וקוצצים (לסחוט כמה שיותר).
3. מחממים מחבת על אש בינונית ומטגנים . כאשר המחבת חמה, מוסיפים את השמן זית מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 4-5 דקות מוסיפים את השום והתרד ומאדים עד שהתרד מתחמם, אבל עדיין ירוק בהיר כ 30 שניות.
4. מוסיפים את אגוז מוסקט, מלח, פלפל קאיין. ומכבים את האש ומערבבים פנימה את הגבינה מסקרפונה פרמזן מגוררת.
5.יוצקים לתבנית עמידת חם ואופים 30 דקות עד שהגבינה מבעבעת בקצוות. מגישים חם
הולך מצויין עם מקלות דיפ, ציפס, או על לחם טוב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון