חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרדינים מטוגנים ארומטיים מתובלים בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים מטוגנים ארומטיים מתובלים בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שמן זית לטיגון
1 כוס קמח מצה (עדיף פנקו)
2 כפיות אבקת שום
2 שיני שום קצוצות דק
1 כפית מלח
2 כפות חמאה/או 2 מיונז
קומץ עשבי תיבול טריים, קצוצים שמיר,פטרוזיליה, נענע, תימין, רוזמרין
1 פלפל אדום/ירוק חריף חתוך לטבעות דקיקות
1 כפית מלח גס
1 אבקת פלפל שחור טחון עבה
1 לימון, חצוי
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה, מוסיפים 1 כוס שמן ומחממים את השמן לחם בינוני עד אשר קמצוץ קמח שנזרוק אליו יתחיל לבעבע .
2. בקערה, רחבה ורדודה, מערבבים יחד את קמח מצה, אבקת שום והמלח.
3. בינתיים נכין רשת תנור מעל תבנית ליד התנור שלך.
4. מכניסים את הדג לתוך עיסת הקמח מצה ולצפות אותם היטב ובזהירות מכניסים אותם לטיגון במחבת (שלא יגעו אחד בשני) . מטגנים משני הצדדים של הדג במשך 2 דקות מכל צד.
5. מניחים להגרת שומנים על הרשת
לרוטב:
6. ממש לפני ההגשה, מחממים מחבת ומטגנים על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את החמאה/מיונז, כאשר זה חם, מוסיפים את השום ואת פלפלי צ 'יליוכל התבלינים. כאשר השום הופך ריחני, עם מלח ופלפל וסוחטים במיץ של אחד מחצאי הלימון.
7.מכבים את האש ומערבבים את עשבי התיבול טריים. יוצקים מעל את רוטב התבלינים ומגישים מיד עם פלחי לימון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון