חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורקס ממולא בשר בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בורקס ממולא בשר בנוסח סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילוגרם עוף טחון
1 כפית רוטב סויה
1/2 כפית חומץ אורז
1/2 כפית שמן שומשום
1 כפית קורנפלור
1/4 כפית סוכר
2 שיני שום, כתוש
1/2 כפית זנגביל טרי מגורר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס בצל קצוץ
1/4 כוס קצוץ נבטי במבוק משומרים
1/4 כוס פטריות פטוציני (מושרים במים קרים ללילה)
1 כף רוטב צדפות
1 כף רוטב הויסין
1 כפית רוטב צילי חריף
1 חבילת בצק עלים, מופשר
1 ביצה + 1 כף מים (לשטוף את הביצה)
מחממים תנור ל 350 מעלות
אופן ההכנה
1. משרים את העוף סויה, יין, שמן שומשום, קורנפלור, סוכר במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.
2.מניחים ווק או מחבת עם כף אחת של שמן בישול על אש בינונית גבוהה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהבצל התרכך, בערך 1 דקה. מוסיפים את הבצל הירוק, שום וזנגביל. מטגנים עוד דקה עד שהכל מדיף ריחות.
2.מוסיפים את העוף במרינדה, פטריות, נבטי במבוק. מטגנים עד שהעוף מוכן כ 80% . מוסיפים את רוטב האויסטר, הויסין רוטב חום.
3. מעבירים את תוכן המחבת לקירור בצלחת (לאחר הקירור ניפתר מיתרת הנוזלים)
4. פורסים את עלי בצק העלים ומחלקים כל אחד ל 4 ריבועים וממלאים כל משולש כפית מילוי
ומקלים למשולש תוך הידוק הקצוות, ומניחים על נייר אפיה בתבנית אפיה משומשנת קלות
5.מערבלים ביצה בכלי ומברישים היטב את משולשי הבורקס.
6.מכניסים לתנור שחומם ל 350 מעלות ל 30-35 דקות עד הזהבה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון