הוראות הכנה
מרכיבים
7 ביצים גדולות
1מיכל שמנת חמוצה
1/3 כוס חלב 3%
1 כפית פלפל שחור
1 כפית חרדל יבש
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית אבקת צילי גרוס עבה
1 כף חמאה, מרוככת
1 כוס גבינת צ 'דר מגוררת
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת מינסטר
1/2 גרם גבינה צהובה מגוררת Gruyere
אופן ההכנה
החום טרום בתנור שלך 160 מעלות .
1.באמצעות בלנדר חשמלי, מערבבים יחדיו את הביצים, השמנת החמוצה ואת החלב במשך 30 שניות. מוסיפים פלפל שחור, חרדל יבש, אגוז מוסקט ואבקת צילי.
2.מברישים את החמאה על פני כל החלק הפנימי של כלי הסופלה.
3.מערבבים את הגבינות ושמים חלק ממנה בכל כלי סופלה, ומעל יוצקים את תערובת הביצים בעדינות מעל. מסיימים ב 90% מגובה כלי הסופלה בכדי לאפשר תפיחה
3.מכניסים שחומם מראש ל 180 לאפיה במשך 55-60 דקות עד שיזהיב ויתפח כ 3 ס"מ מעל לכלי הסופלה
4.מגישים מיד לאכילה אחרת הסופלה יפול
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון