חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט אבטיח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קייצי מרענן ושונה אין עליו
סלט אבטיח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קייצי מרענן ושונה אין עליו
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי אבטיח בינוני חצוי לשניים
1 בצל אדום קצוץ לחצאי טבעות
2 שן שום קצוץ
3 כפות שמן זית
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 צרור פטרוזליה קצוצה
1 צרור קוסברה קצוצה
1/2 צרור עלי נענע
רבע כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
25 ג"ר צנובר או 3 כפות של גרעיני חמניה קלופים וקלויים
* אפשרויות לתוספות
3 כוסות ענבים ירוקים ללא חרצנים
200 ג"ר גבינת פטה חתוכחה לקוביות
50 ג"ר זיתי קלמטה שחורים ללא חרצנים
100 ג"ר גבינת טל העמק מחולקת לקוביות
* למנות בשריות
3 כוסות חזה עוף מבושל/אפוי חתוך לקוביות
100 ג"ר חזה אווז קצוץ
3 כוסות פסטרמה הודו
אופן ההכנה
1. חותכים את האבטיח לרוכבו ומרוקנים את החלק האדום בזהירות שהקליפה הירוקה לא תינזק
(הקליפה תשמש אותנן ככלי ההגשה)
2. חותכים את תוכן האבטיח לחתיכות של 2X3 ס"מ ומוסיפים לקערה גדולה
3.בקערה מערבבים ענבים עם שמן זית ומוסיפים את כל השאר מערבבים היטב
4. מעבירים את תוכן הקערה לאבטיח המרוכן מגישים מיד לשולחן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון