חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה בורגול ממולאת גבינות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה בורגול מטוגנת מכילה גבינה נימוכה
קובה בורגול ממולאת גבינות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה בורגול מטוגנת מכילה גבינה נימוכה
הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג בורגול דק (כ- 3 כוסות)
משרים את הבורגול עם הרבה מים למשך כשעתיים
1/4 ק"ג סולת ( כוס וחצי )או קמח
1/2 כף רסק עגבניות
2-3 כפיות מלח
1 כפית כמון
חומרים למילוי
600 ג"ר גבינות פרמזן, טל העמק, גבינת פטה, מסקרפונה מגורדות
3- בצלים קצוצים דק ומטוגנים/ או 5 גבעולי בצל ירוק לא מטוגן
1/2 כפית אורגנו
4 עלי נענע קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כוס קוסברה/פטרוזיליה קצוצה
100 ג"ר צנובר שטוגן מעט
אופן ההכנה
1 . אופן הכנת הבורגול
לסחוט את הבורגול ולהעביר לקערה
להוסיף את הסולת או הקמח
לתבל - במלח, פפריקה, מעט כמון,
להוסיף 1/2 כף רסק עגבניות
להוסיף שמן בערך 3-4 כפות
לערבב היטב עד קבלת מסה קשה יחסית
2 . המילוי-
לטגן במעט שמן 2-3 בצלים קצוצים דק דק (באם בצל ירוק לא לטגן)
בקערה לערבב היטב את כל סוגי הגבינה
לתבל – 1/2 כפית אורגנו
4 עלי נענע קצוצה
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כוס קוסברה/פטרוזיליה קצוצה
100 ג"ר צנובר שטוגן מעט
צנובר לצנן את התערובת.
3.למעטפת
מרטיבים את הידיים לוקחים כדור פינג פונג מהתערובת
ומגלגלים ביד רטובה לצינור באורך 6 ס"מ לערך דוחפים אצבע ומסובבים
להגדלת החלל ככל שדקה יותר טעים יותר ממלאים בתעורבת וסוגרים
יוצרים צורת אתרוג מסדרים בתבנית כשמסיימים מטגנים בשמן עמוק
4. לטגן בשמן עמוק וחם.עד השחמה להניח על נייר סופג
הולך מצויין בליווי רבע לימון וטחינה או יוגורט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון