הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג נתח אנטריקוט מיושן עם העצם בנתח אחד (בחם החדר)
2 כפות פלפל שחור גרוס עבה
3/4 כף מלח גס
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.על גריל משומן שחומו בינוני (מבחן היד באם אתה מסוגל להניח יד כס"מ מהגריל 5-6 שניות)
2.מתבלים את הנתח ומשמנים את הנתח בשמן זית ומניחים על הגריל על החלק ללא העצם ל 5 דקות הופכים לצד השני לעוד 5 דקות. מניחים את הסטייק על חלק העצם ל 15 דקות נוספות
2.מורידים את הסטייק לקרש חיתוך וממתינים 2-3 דקות עוברים עליו שוב עם שמן זית.
3. חותכים בין העצמות ומתבלים שוב ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון