הוראות הכנה
מרכיבים
4שיני שום קלופות מרוסקות
4 כפות חמאה, מרוככת או מרגרינה בטעם חמאה או 5 כפות מיונז
פלפל שחור טחון טרי
מלח ים
8 תפוחי אדמה אפייה
8 אנשובי.
חופן גבעולי טימין טרי
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחורצים בהם פרוסות עבות של 2 ס"מ.
2. בקערה קטנה מערבבים היטב את החמאה עם הפלפל, מלח, ושום
3. ממלאים את הפרוסות בחתיכות אנשובי וגעולי טימין
4. מורחים היטב את תפוח האדמה ברוטב
5. אורזים כל תפוח בנייר אלומיניום
5. על תבנית מרופדת בנייר מפזרים את תפוחי האדמה
6. מכנסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות בחלק האמצעי לשעה ומחצה
כדאי להפוך אחרי 3/4 שעה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון