חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבב/נקניקיה איטלקיים נוסח פרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקיה/ או קבאב איטלקי
קבב/נקניקיה איטלקיים נוסח פרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נקניקיה/ או קבאב איטלקי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ק"ג כתף צוואר בקר או כבש טחון גס
1/2 ק"ג שומן כבש עליה טחון גס מאוד
1.5 כפות מלח
1/2 כף סוכר לבן
1/2 כפות פלפל שחור טחון גס
2 כפיות שום כתוש
1 כפית אבקת שום
1 כפית כוסברה
3/4 כפית פלפל קיין
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס מים קרח
לנקניקיה
5 מטר מעי כבש
אופן ההכנה
1.באמצעות מטחנת תבלינים או במעבד מזון, לכתוש, מלח, פלפל שחור וסוכר.
2.בקערה גדולה, מערבבים יחד היטב את הבשר, השומן, השום, כוסברה, פפריקה חריפה ואת מי הקרח. מערבבים את המלח והפלפל, וסוכר.
3.מגלגלים מהתערובת קבאבים מוארכים ומניחים על תבנית מצפים בניילון נצמד לכל שיכבה
ומכניסים לקרור של לילה למקרר לשילוב טעמים ויצוב. (או שניתן להקפיא לתקופה של חודשיים)
4.לנקניקיות = למלא את התערובת עם מכשיר שמתחבר למעבד מזון ולגלגל כל 7 ס"מ ולשור בחוט שפגט בסיום יש לנקב את בועות האוויר באמצעות קיסם
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון