הוראות הכנה
מרכיבים
4 ק"ג כתף צוואר בקר או כבש טחון גס
1/2 ק"ג שומן כבש עליה טחון גס מאוד
1.5 כפות מלח
1/2 כף סוכר לבן
1/2 כפות פלפל שחור טחון גס
2 כפיות שום כתוש
1 כפית אבקת שום
1 כפית כוסברה
3/4 כפית פלפל קיין
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כוס מים קרח
לנקניקיה
5 מטר מעי כבש
אופן ההכנה
1.באמצעות מטחנת תבלינים או במעבד מזון, לכתוש, מלח, פלפל שחור וסוכר.
2.בקערה גדולה, מערבבים יחד היטב את הבשר, השומן, השום, כוסברה, פפריקה חריפה ואת מי הקרח. מערבבים את המלח והפלפל, וסוכר.
3.מגלגלים מהתערובת קבאבים מוארכים ומניחים על תבנית מצפים בניילון נצמד לכל שיכבה
ומכניסים לקרור של לילה למקרר לשילוב טעמים ויצוב. (או שניתן להקפיא לתקופה של חודשיים)
4.לנקניקיות = למלא את התערובת עם מכשיר שמתחבר למעבד מזון ולגלגל כל 7 ס"מ ולשור בחוט שפגט בסיום יש לנקב את בועות האוויר באמצעות קיסם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון