הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות חמאה מומסת
1 בצל קטן, מגורר גס
2 ביצים גדולות
3 כפות שמנת מתוקה
1 כפית חרדל
2 שיני שום, כתוש
3 כפות בזיליקום טרי קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפיתפלפל שחור
קורט פפריקה חריפה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
5 כוסות קישואים מגוררים גס
1.5 כוסות מגוררת Gruyere או 1 כוס גרוייר וחצי גבינת פטה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל מקסימום .
2. משמנים את תבניות האלומיניום או תבנית סיליקון מחולקת לשקעים בחמאה נוזלית
3. מיבשים היטב את הבצל המגורד והקישואים מנוזלים בעזרת מגבת
4. בקערה מערבבים את הביצים, שמנת, חרדל, שום, מלח, בזיליקום, פלפל שחור, פפריקה חריפה. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח ואת אבקת האפייה, ואז מערבבים את תערובת הקמח לתערובת הביצים. מוסיפים את הקישואים הבצל ואת הגבינה ומערבבים היטב.
5. בעזרת כף ממלאים את הבלילה לתוך תבניות האלומינים או לתבנית מחולקת וממלאים כל שקע עד הקצוות
6. מכניסים את התבניות או התבנית המחולקת לתנור החם אופים 25-30 דקות או עד שחלקן העליון הופך לחום זהוב
7. מוציאים מהתנור ובעזרת סכין או מרית משחררים מהתבנית ומגישים חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון