חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פררו רושה תוצרת בית (דליה מאיר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פררו רושה תוצרת בית (דליה מאיר)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פררו רושה ביתיים
המצרכים (20 כדורים):
נייר כסף חתוך ל- 20 ריבועים
100 גרם ופלים פשוטים במילוי אגוזים
100 גרם אגוזי לוז קלויים (כאלה שקונים בפיצוחיות), טחונים דק
50 גרם אגוזי לוז גרוסים (שימו לב, לא טחונים)
50 גרם אגוזי לוז שלמים
200 גרם נוטלה
150 שוקולד מריר
כף וחצי שמן קנולה
אופן ההכנה
1. טוחנים את הוופלים דק.
2. מערבבים יחד את הוופלים, האגוזים הטחונים (לא הגרוסים ולא השלמים) והנוטלה לתערובת אחידה, ומכניסים למקרר לשעה לייצוב.
3. מגלגלים את התערובת ל-20 כדורים, נועצים אגוז שלם במרכז כל כדור וסוגרים היטב.
4. מגלגלים כל כדור בתוך האגוזים הגרוסים, מסדרים במגש ומכניסים לקירור. בינתיים ממיסים יחד שוקולד מריר ושמן במיקרו בפולסים של 20 שניות, עד המסה מלאה.
5. מוציאים את הכדורים מהמקרר וטובלים כל כדור בשוקולד (מי שאוהב ציפוי עבה יותר יכול לצפות כל כדור פעמיים ויותר). מניחים לשוקולד להיקרש (רצוי על רשת).
6. אחרי שהציפוי התקשה עוטפים כל כדור בנייר כסף, ומגישים למי שאוהבים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון