הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קינואה,
2 כפות מיץ לימון
1 כוס אגוז לוז קלויים
2 כפיות חומץ אורז
מלח לפי הטעם
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כוסות ענבים קצוצים
1 כוס סלרי קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
1. שוטפים את הקינואה ומבשלים אותה על אש קטנה עם כוס ושלושת רבעי מים והמלח או ציר ירקות עד לספיגת מחצית מהנוזלים. מורידים מהאש ומניחים להתקרר עם מכסה.
2.מערבבים את הקינואה עם שאר החומרים ומניחים לשעה בצד
3. מגישים בקערה ונהנים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון