הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצאי פילה הרינג (או 2 דגי הרינג מהחבית)
4 גזרים קלופים ומורתחים עד שהם מרוככים בחצים
5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים אך לא רכים מדי
3 סלקים קלופים ומבושלים אך לא רכים מדי
4 י"ח בצל ירוק
2 צינצנות מיונז מסוג היינץ
אופן ההכנה
1. על פומפיה גסה מגרדים את תפוחי האדמה ומניחים על צלחת הגשה באמצעיתה
2. על פומפיה גסה מגרדים את הגזר ושומרים בנפרד
3. על פומפיה גסה מגרדים את הסלק (כדאי לשתמש בכפפות) ושומרים בנפרד
4. קוצצים את הדג מלוח לקוביות ושומרים בנפרד
להרכבת המנה =
על צלחת ההגשה עם תפוחי האדמה מורחים מעל ובנדיבות מיונז, מעל מפזרים את קוביות הדג,
מעליהם מפזרים את הבצל הירוק, מעל מפזרים את גרידת הגזר ומעגלים עם הידיים, מכסים את השיכבה במיונז שוב, מפזרים את גרידת הסלק על כל המשטח ומעל מורחים שוב הכל במיונז
5. מכניסים למקרר ל5-6 עד שכל הטעמים ישתלבו
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון