חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה בקרם חזרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוח אדמה בקרם חזרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוא"ד מבושלים בקליפתם
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 בצל פרוס דק
2 כפות שמנת חמוצה (או 2 כפות מיונית)
2 כפות קרם חזרת לבנה
2 כפות עירית קצוצה
שמן זית
1 כף גרגיר הנחלים טרי או שמיר
אופן ההכנה
1.בסיר עם מים מומלחים מרתיחים תפוחי אדמה בקליפתם, במשך 10-15 דקות, או עד שהם רכים.מסננים, כאשר מתקררים, לחתוך לרבעים.
* ניתן לעשות אותם במיקרו ע"י ניקוב קליפתם במס' מקומות מכניסים לכלי למיקרו ללא מים ל 8 דקות בעוצמה מקסימילית)
2.במחבת גדולה על להבה בינונית מחממים את שמן הזית , מוסיפים את תפוחי האדמה , מוסיפים, את המלח ופלפל שחור טחון טרי.מטגנים את תפוחי האדמה במשך 7-8 דקות, להפוך מדי פעם, עד שהתפוחים מזהיבים.
מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהמחבת ומניחים בצד לניקוז על מגבות נייר
3. בקערה מערבבים
1 בצל פרוס דק
2 כפות שמנת חמוצה (או 2 כפות מיונית)
2 כפות קרם חזרת לבנה
2 כפות עירית קצוצה
שמן זית
1 כף גרגיר הנחלים טרי או שמיר
4. שופכים את תוכן המיטבל על תפוחי האדמה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון