הוראות הכנה
מרכיבים
1 מצלית או מחבת טפלון
3 בצלים גדולים ופרוסים לרצועות
600 ג"ר חזה הודו נקבה פרוס ל 150ג"ר לחתיכה
50 ג"ר שומן כבש
3 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית מלח
3 כפיות כמון
2 כפיות אבקת שום
1 כפית אבקת טיבול לעוף
1 כף צנובר
אופן ההכנה
1. מורחים את המצלית ב 2 כפות שמן ומניחים את הבצל לשחמה כ 5 דקות
(כשהם שחומים מורידים לכלי לשמירה)
2. שמים את פרוסות ההודו והשומן על המצלית ומתבלים אותן בתבלינים שעורבבו יחדיו הקערה לאחר 3 דקות מורידים הצידה וחותכים אותם לרצועות של 1/2 ס"מ עובי לפרוסה.
3. מחזירים את רצועות ההודו ושומן הכבש למצלית לעוד כ 7 דקות או עד שהם משחימים כמהה
בדקה האחרונה להוסיף את כף הצנובר לקליה עם השווארמה.
4. מורידים מהאש ומוסיפים את הבצל
5. בפיתה מורחים כף טחינה, מוסיפים את השווארמה והבצל המטוגן ונהנים
6. להגשה בצלחת לצלות על המצלית אחרי כ 12 עגבניות שרי ו 4 פלפלים ירוקים חריפים
ולהוסיף לצלחות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון