הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה (רצוי דזירה)
1 בצל אדום חתוך לטבעות
1/2 כוס פטרוזילה/ כוסברה קצוצה
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כפית שום כתוש (לא חובה)
3 כפות שמן זית
1 כפית חומץ
1/4 כפית מלח
1/4 כפית צילי גרוס
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם מים מומלחים מעט מבשלים את תפוחי האדמה כ 20 דקות (עד כמעט רכים)
2. מוציאים את תפוחי האדמה למסננת ומקררים לחם החדר
3. קולפים ידנית את קליפות התפוחים ופורסים את התפוחים לשמיניות
4. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את כל החומרים יחדיו
5. מגישים בחם החדר ונהנים
*** ניתן להוסיף
3 כפות מיונז או 3 כפות שמנת חמוצה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון