הוראות הכנה
מרכיבים
5 גזרים גדולים
3 שיני שום גדולות פרוסות דק
3 כפות שמן תירס
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כף זרעי כוסברה
1/2 כפית מלח
1/8 כפית אבקת צילי גרוס
1/4 כפית סוכר חום
אופן ההכנה
1. פורסים את הגזרים לרצועות דקות וארוכות (כדאי על מנדולינה) או סכין
2. פורסים את השום לפיסות קטנות
3.בקערה גדולה מערבבים את הגזרים, המלח והסוכר.מניחים בצד.
4. מחממים מחבת טפלון באש בינונית עם 3 כפות השמן ל2 דקות ושופכים על תערובת הגזר.
5. מוסיפים את שאר החומרים של, פלפל, שום, כוסברה וחומץ.
6.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים במקרר במשך 5 שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון