הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר אנטריקוט טרי ומיושן
1/2 קופסא דובדבנים טריים
2 כפיות סוכר חום
1 כף חומץ בלסמי
1/2 כף מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון יוצקים 1/8 כוס שמן תירס ומחממים היטב
2. מכניסים את נתח הסטייק ל 1.5 דקות מכל צד עד שמשחים (מוציאים את הסטייק ללוח עבודה)
3. פורסים את הסטייק לפרוסות של 1.5 ס"מ
4. במקביל מעבירים למחבת את הדובדבנים ושאר החומרים ל 3 דקות בערך ולערבב היטב
5. מוציאים את הדובדבנים ללא הרוטב לכלי נפרד
6. מכניסים את נתחי הסטייק בחזרה למחבת לצליה של 3 דקות מוסיפים את הדובדבנים בחזרה
ומבשלים יחדיו עוד כ 2 דקות.
7. מעבירים לצלחות ומשמידים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון