חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי סטייק אנרטיקוט ברוטב דובדבנים וחומץ בלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי סטייק אנטריקוט ברוטב דובדבנים חמוץ מתוק זה מדהים
נתחי סטייק אנרטיקוט ברוטב דובדבנים וחומץ בלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי סטייק אנטריקוט ברוטב דובדבנים חמוץ מתוק זה מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר אנטריקוט טרי ומיושן
1/2 קופסא דובדבנים טריים
2 כפיות סוכר חום
1 כף חומץ בלסמי
1/2 כף מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון יוצקים 1/8 כוס שמן תירס ומחממים היטב
2. מכניסים את נתח הסטייק ל 1.5 דקות מכל צד עד שמשחים (מוציאים את הסטייק ללוח עבודה)
3. פורסים את הסטייק לפרוסות של 1.5 ס"מ
4. במקביל מעבירים למחבת את הדובדבנים ושאר החומרים ל 3 דקות בערך ולערבב היטב
5. מוציאים את הדובדבנים ללא הרוטב לכלי נפרד
6. מכניסים את נתחי הסטייק בחזרה למחבת לצליה של 3 דקות מוסיפים את הדובדבנים בחזרה
ומבשלים יחדיו עוד כ 2 דקות.
7. מעבירים לצלחות ומשמידים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון