חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מישמש בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מישמש בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוסות קמח לבן
2 שקיות אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1/8 כפית מלח
1 חבילה חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר
1.5 כוסות חלב
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
כ- 15 מישמשים
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את הקמח אבקת האפיה הסודה והמלח ומערבבים
2. בקערה נוספת מערבבים את החמאה המומסת וסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס
מוסיפים את החלב (בחם החדר) ואת הביצים והוניל מערבבים עד קבלת עיסה אחידה
3. מכינים תבנית פירקס גדולה מצופה בנייר אפייה ושופכים את העיסה מממעל
4. חוצים את ה15 מישמשים לשניים מוציאים את הגלעין ומסדרים שהחלק החצוי כלפי מעלה ומעט שקוע
5. מפזרים מעל כל מישמש מעט סוכר ומכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות ל - כ 35 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון