חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות מישמש בנוסח שווצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כופתאות מישמש בנוסח שווצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק תפוח האדמה
500 גרם תפוחי אדמה, מבושלים כ 40 דקות ומעוכים לפירה דק מחיתי
1.5 כוסות קמח
5 גרם מלח
1 ביצה
3 כפות גדושות חמאה
לפרורים
אחד חבילה חמאה
1 כוס פירורי לחם
פירות
12 מישמשים שלמים ללא הגרעין
אופן ההכנה
1. בקערה מכניסים את כל חומרי הבצק ולשים היטב עד קבלת בצק אחיד
2. יוצרים כ 12 כדורים פותחים כל כדור לצורת דיסק
3. לוקחים מישמש ועוטפים אותו היטב בבצק עד לאטימה
4. מכניסים את המישמש העטוף לסיר גדול עם מים רותחים על אש בינונית ל 15 דקות
(יש לשים לב שהכדורים אינם נדבקים אחד לשני או לקצוות הסיר)
5. במקביל על מחבת ממיסים חמאה בתוך פרורי לחם (מאחר והפרורים נשרפים במהירות רבה
צריף לנער את המחבת ולהסירו מהאש מידי פעם) מעבירים את הכדורים מהסיר לציפוי על
המחבת נעשה ע"י ניעור הכדור על פני שטח המחבת
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון