חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות ביסקוטי שוקולד אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות ביסקוטי שוקולד אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס (150 גרם) אגוזי לוז קלויים ומקולפים
4 120 גרם שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו)
1 כוס סוכר חום בהיר סוכר (דמררה)
2 כוסות קמח לבן
1/3 כוס אבקת קקאו
1 כפית נס קפה מגורען
1 כפית (5 גרם) סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
3 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל טהורה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 150 מעלות ןמרפדים תבנית אפייה גדולה עם נייר אפיה.
2.במעבד מזון, מצויד עם להב מתכת, קוצצים דק את השוקולד והסוכר החום
3.בקערה גדולה, לנפות או להקציף יחד את הקמח, אבקת קקאו, הקפה, סודה לשתייה ומלח.
4.בקערת מערבל חשמלי, או עם מיקסר יד, מערבלים את הביצים ותמצית הוניל (כ -30 שניות). מוסיפים את תערובת השוקולד / סוכר ואת תערובת הקמח ומערבלים עד לקבלת בצק נוקשה, מוסיפים אט אט את אגוזי הלוז לתוך הבצק.
5. מקמחים את הידיים ומחלקים את הבצק לשניים
6. מעבירים כל מחצית למשטח מקומח קלות ופותחים עם מארוך לאורך של 25 ס"מ רוחב של 5 ס"מ ועובי של 2 ס"מ
7. מעבירים לתבנית (יש לשמור על מרווח בין היחידות 7 ס"מ)
8. אופים עד שהבצק כמעט מוצק למגע, כ 35 - 40 דקות מוציאים מהתנור ומקררים משך 10 דקות.
9. בעזרת מרית ובזהירות מעבירים כל חתיכה לקרש חיתוך. בעזרת סכין משוננת חותכים פרוסות באלכסון ברוחב של 2 ס"מ ומחזירים לתבנית לאפיה נוספת של 15 דקות נוספות
10. מוציאים את העוגיות לקירור על רשת התנור.
שומרים בכלי אטום למשך מספר שבועות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון