חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סלק חדיש וטעים במיוחד
Votes: 1
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי שהרבה שנים אוכלים את אותו סלט סלק מסורתי הגיעה העת לשדרג ולהפתיע! brהסלט מתאבן וקצת "נושך"....
סלט סלק חדיש וטעים במיוחד
Votes: 1
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי שהרבה שנים אוכלים את אותו סלט סלק מסורתי הגיעה העת לשדרג ולהפתיע! brהסלט מתאבן וקצת "נושך"....
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 סלקים בינוניים
1 בצל סגול בינוני
לרוטב:
2 כפיות חרדל
3 כפיות סוכר
1 כפית מלח
2 כפות חומץ
1 כף שמן תירס
אופן ההכנה
1. מבשלים במים את הסלקים השטופים והמנוקים-עם הקליפה! כ 20 דקות לריכוך קל!
(לא יותר מידי).
2. בשייקר או צנצנת ריקה של ריבה+מכסה מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב
ומתקנים עם עוד סוכר/מלח.
3. 10 דקות לאחר סיום הבישול הסלקים-לקלף אותם ולחתוך לקוביות קטנות ,מלבניות -
ולשים בקערת ההכנה.
4. לחצות את הבצל לחצי וכל חלק לפרוסות דקות -ולקערה
5. להוסיף את הרוטב לערבב היטב,להכניס לכלי עם מכסה אוטם או ניילון נצמד-ולמקרר.
6. מומלץ לתת לסלט לשהות במקרר לפחות שעה.
מגיש: kransh389
מקור:
שתף את המתכון