הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 סלקים בינוניים
1 בצל סגול בינוני
לרוטב:
2 כפיות חרדל
3 כפיות סוכר
1 כפית מלח
2 כפות חומץ
1 כף שמן תירס
אופן ההכנה
1. מבשלים במים את הסלקים השטופים והמנוקים-עם הקליפה! כ 20 דקות לריכוך קל!
(לא יותר מידי).
2. בשייקר או צנצנת ריקה של ריבה+מכסה מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב
ומתקנים עם עוד סוכר/מלח.
3. 10 דקות לאחר סיום הבישול הסלקים-לקלף אותם ולחתוך לקוביות קטנות ,מלבניות -
ולשים בקערת ההכנה.
4. לחצות את הבצל לחצי וכל חלק לפרוסות דקות -ולקערה
5. להוסיף את הרוטב לערבב היטב,להכניס לכלי עם מכסה אוטם או ניילון נצמד-ולמקרר.
6. מומלץ לתת לסלט לשהות במקרר לפחות שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון