הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קורקבנים (רצוי הודו)
3 כפות שמן
2 בצלים גדולים קצוצים דק
4 שיני שום קצוץ דק
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1.5כפית קוסברה גרגירים
1.5 כפיות כמון גרגירים
1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
1/2 כפית כורכום
1 כפית מלח (זהירות יכול להיות שהקורקבנים מומלחים)
2 עגבניות בשלות, קצוצות
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם השמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים שום וגינגר
ומערבבים מידי פעם שלא יכרחו
2. במחבת טפלון קטנה ליד קולים תוך בחישה את גרגירי הכמון, והכוסברה עד שניחוחם מורגש ומוסיפים לסיר ומבשלים עוד דקה
3. מוסיפים מלח, עגבניות ופלפל חריף ואת הקורקבנים ומערבבים. מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, מכסים ומעבירים לאש בינונית ומבשלים כשעה ומחצה או עד שהקורקבנים רכים. מגישים עם אורז מאודה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון