חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות שמפיניון ברוטב שום פטרוזיליה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיטריות שמפיניון ברוטב שום פטרוזיליה ויין לבן
פטריות שמפיניון ברוטב שום פטרוזיליה ויין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיטריות שמפיניון ברוטב שום פטרוזיליה ויין לבן
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן זית כתית
2 קופסאות פטריות שמפיניון (מנוקות)
3 כפות חמאה או מחמאה
1.5 כפיות מלח אטלנטי
1 כף שום טחון
1/2 כפית פלפל שחור מגורען
1.5 כפיות עלי טימין טריים, קצוצים
2 כפות מיץ לימון
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצה
1 כף אגוזי מלך קלויים
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה מחממים את השמן על אש גבוהה. מוסיפים את הפטריות. לא מערבבים את הפטריות עד שתחתיתם מתקרמלת מעט. כאשר תחתיתם מקורמלת מערבבים וממשיכים לבשל בחום בינוני, וממשיכים לבשל כ -5 דקות.
2.מוסיפים את החמאה/מחמאה. ומבשלים ומערבבים לעוד 5 דקות, עד להשחמה יפה.
3.מתבלים במלח מוסיפים את השום. מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את התימין, מיץ לימון, ויין לבן. מבשלים עד להתאדות הנוזל.
4 מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומעט אגוזי מלך קלויים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון