הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא פטריות שמפיניון טריות
1 בצל גדול קצוץ היטב
3 שיני שום קצוץ דק
3 כוסות אורז מוזהב מבושל, בטמפרטורת החדר
2 ביצים גדולות
1 גביע גבינת קוטג'
1 כוס שמנת חמוצה
1/2 כפית מלח ים
1/2 כפית פלפל שחור גס
1 / 3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
מעט טרגון טרי, קצוץ
לאורז:
1 כוס אורז חום
2 כפות שמן זית
2כוסות מים
1/2 כפית מלח
להכנת האורז:
בכלי מתאים למיקרו מכניסים את השמן ושאר החומרים ומפעילים ל3 דקות בחם מקסימלי
מוסיפים את האורז ומפעילים שוב ל 3 דקות.
מוציאים מערבבים היטב ומוסיפים פנימה 2 כוסות מים רותחים
מחזירים למיקרו לעוד 10 דקות בחם מקסימלי
מקררים בעוד הכלי נעול 5 דקות פותחים ומערבבים
אופן ההכנה
1.משמנים תבנית אפייה בינונית 10X15 עם מעט שמן זית או חמאה ומניחים בצד.
2.במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה עם שמן זית מטגנים את הפטריות עם המלח. מערבבים כל דקה בערך עד שהפטריות מפרישות נוזל ומבשלים עוד מעט. מוסיפים את הבצל ומבשלים עוד 4 או 5 דקות או עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים את השום, מבשלים עוד דקה ומסירים מהאש. מוסיפים את האורז למחבת ומערבבים היטב.
3.בקערה בינונית להקציף יחד את הביצים, גבינת קוטג', שמנת חמוצה, ומלח.
4.מערבבים את תערובת האורז וגבינת קוטג' ותערובת הפיטריות והבצל
5. מעבירים את התערובת לתבנית האפיה מעל מפזרים גבינת הפרמזן, ומכסים בנייר כסף
6. מכניסים לתנור למשך 30 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 20 או 30 דקות עד שמזהיב בשוליים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון