הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1 כוס קוקוס מגורר
1/2 כוס קמח
4 כפיות אבקת אפיה
1.5 כוסות קמח תירס
3/4 כוס חלב
1 ביצה מקושקשת
1 כף חמאה מומסת
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר
3/4 כוס חלב או מים
להגשה
אננס פרוסות
100 ג"ר אגוזים
אופן ההכנה
בקערה
1. מנפים יחד את החומרים היבשים.
2. טורפים את הביצה עם החלב במים , ואז מוסיפים את החומרים היבשים.
3. מוסיפים את החמאה המומסת.
4. מוסיפים את הקוקוס.
5. הכן מחבת לוהטת עם מעט חמאה (כפי שהיית בפנקייק ). שופכים כף ומטגנים על אש בינונית
הופכים ובודקים שהמרכז יבש יחסית
6. מגישים עם דבש, סירופ, או ומפזרים אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון