חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארין (מיקפא) בשר ראש ולשון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר במיקפא (דומה לרגל קרושה) brניתן לבשל בסיר לחץ כ שעתיים
טארין (מיקפא) בשר ראש ולשון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר במיקפא (דומה לרגל קרושה) brניתן לבשל בסיר לחץ כ שעתיים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בשר ראש
2 ק"ג לשון
6 פרוסות רגלי עגל
4 עלי דפנה
3 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון עבה
6 יח' פלפל אנגלי
6 שיני שום פרוסות
4 גבעולי שורש סלרי קצוץ
אופן ההכנה
1. מישרה -
מכניסים את כל סיוגי הבשר לכלי עם 2 כפות מלח 1 כפית סוכר וחצי כוס חומץ ומכסים במים ללילה מוציאים ושוטפים.
הכנה
1. מרתיחים את הלשון כשעה בסיר עם מים מוציאים ומקלפים את הקליפה
2. פורסים את כל חלקי הבשר לחתיכות בגודל 2X2 ס"מ (חוץ מרגלי העגל)
3. מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול לרבות התבלינים מביאים לרתיחה ומנמיכים אש
ל 3 שעות נוספות
4. מוציאים מהסיר את כל חלקי הבשר לקערה ולהניח לו להתקרר (באם רוצים קוביות קטנות יותר ניתן להעביר פוד פרוססור ולהפעיל למס' שניות באמצעות פולסים עד קבלת מירקם עדין יותר)
5. באותה עת ממשיכים לתת לציר הבשר להמשיך לרתוח ולהצטמצם עד 1/3
6. בתבנית פיירקס גדולה או תבניות אינגליש מסדרים את קוביות הבשר (מקלפים מרגל הבשר מה שניתן ומשליכים את העצם) מעל שופכים את כל ציר הבשר עד שימלא את הפירקס
7. מעבירים לקירור של 6 שעות לפחות או לילה
8. להגשה פורסים פרוסות דקות ומגישים עם חרדל דיגון או חזרת
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון