חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוח אדמה בנוסח בווארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפוח אדמה בנוסח בווארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים לחתוך לפרוסות עבות
1 בצל בינוני קצוץ
1 שן קצוצה
200 גרם חזה אווז/פסטרמה חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן זית + 3 כפות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
450 ג"ר מלפפון חמוץ
1/4 כוס נוזל מכל מלפפון חמוץ
1/4 כוס ציר עוף או בשר בקר
½ כפית חרדל
1 כף רוטב חזרת לבנה
2 כפיות שמיר טרי קצוץ
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. במחבת עם 1 כפות שמן מטגנים היטבאת הבצל ואת השום מוסיפים את נתחי החזה אווז או פסטרמה עד שהם הופכים לקראנציים מסירים לצד.
2. לאותו מחבת מוסיפים את 1/2 כוס ציר המרק ומרתיחים ומניחים בצד לקירור
3. בקערה גדולה מכניסים את המרק לרתיחה לקחת.
4. בקערה גדולה מניחים שכבה של תפוחי אדמה לסירוגין עם פלפלים - המלפפון ואת תערובת של חזה האווז/פסטרמה השום, הבצל. מוסיפים את השמן הנותר פטרוזיליה, שמיר, בצל טרי, מלח ופלפל.
5. בקערה מערבבים את המרק עם מלפפון שימורים נוזלי מלפפון חמוץ, רוטב חרדל חזרת. ואת סלט תפוחי האדמה.
6.מערבבים היטב, מכסים את הקערה ומשאירים במקרר למשך לילה שלם. מוסיפים מלח, פלפל ומקשטים עם בצל ירוק. מגישים קר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון