הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב חמוץ (מחביות) קצוץ דק ומיובש
1 כף גרעיני קימל
1/2 כוס רסק תפוחים
2 עלי דפנה
1/2 כף גניפר טחון
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
10 פרוסות פסטרמה חזה אווז/ הודו חתוכים לרצועות דקות
1 כוס יין לבן מסוג ריזלינג
אופן ההכנה
1. על מחבת עם כף שמן צמחי מטגנים היטב את הבצל, השום, פלפל שחור, ונתחי הפסטרמה כשהם מוזהבים מוסיפים את כוס היין הלבן ומביאים לרתיחה ומגרדים את תחתית המחבת מערבבים ומניחים בצד
2. בסיר הבישול האיטי מניחים את הכרוב הקצוץ מפזרים מעליו את גריעיני הקימל, רסק התפוחים, עלי הדפנה, והגניפר.
3. מעבירים את תוכן המחבת לתוך סיר הבישול ומבשלים בחם גבוה כשעתיים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון