חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלחי כרובית אפויים בשום וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלחי כרובית אפויים בשום וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס צנוברים
1 ראש כרובית חתוך לפרחים קטנים
6 שיני שום, פרוס דק
1 כף שמן זית
2 כפות חמאה/מחמאה מומסת
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1/4 כוס פטרוזיליה קצוץ טרי
1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
1.מחממים תנור ל 350 מעלות צלסיוס ומרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.
2.מפזרים צנוברים בשכבה אחת על תבנית האפייה. אופים בחום של 180 מעלות במשך 3-5 דקות, או עד שנקלה(יש לשים לב שלא ישרף). מסירים את הצנוברים ומניחים בצד.
3.מגדילים את טמפרטורת התנור ל מקסימום
4.בקערה מערבבים את פרחי כרובית, פרוסות שום, שמן זית וחמאה/מחמאה. מערבבים היטב עד שהכל מצןפה היטב.
5.על תבנית אפיה מצופה בנייר אפיה מפזרים את פלחי הכרובית מתבלים במלח ופלפל. ואופים במשך 20 דקות, או עד שהם רכים.
6. להגשה מערבבים את הכרוביתהאפויה עם פטרוזיליה, מיץ לימון וצנוברים.
* למי שאוהב זה הולך מצויין עם סלט טחינה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון