חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל תפו"א ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל תפו"א ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
4 תפו"א חתוכים לריבועים
1 ק"ג חלקי עוף
2 שיני שום פרוסים דק
מלח
פלפל
3/4 כוס מים
אופן ההכנה
מחממים סוטאז' (סיר עמוק ורחב) עם כ 1/4 כוס שמן זית, מוספים כ 4 תפוחים אדמה פרוסים לריבועים
מערבבים ומכסים במכסה, למשך כ 10 דקות וכל מספר דקות לערבב את התפו"א עד שמזהבים
מוצאים את התפו"א לצלחת, ושמים באותו סיר אם אותו שמן כ 1 ק"ג חלקי עוף שייובשו והומלחו קודם לכן . מטגנים על כל צד כ 5 דקות עם מכסה סגור עד להזהבה.
מחזרים את התפו"א לסיר יחד עם העוף, מוסיפים 2 שיני שום פרוסים דק, מפלפלים וממלחים מעל ומוספים 3/4 כוס מים מכסים את הסיר ומנמכים את האש לבינוני נמוך למשך 20-25 דקות מורדים את הסיר , בודקים שהתפו"א ועוף רכים אז התבשיל מוכן.
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון