הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות חמאה 100 ג"ר או 1 200 ג"ר
1/4 כפית מלח אטלנטי (באם החמאה היא ללא מלח)
3 כפיות שום כתוש או יותר לפי הטעם
1 כף פטרוזיליה קצוצה (בעונה ניתן להשתמש בעלי השום)
1 כף אירית קצוצה
* אופציונאלי
2 כפות צנובר קלוי
1 כף שמיר קצוץ
אופן ההכנה
1.מרככים את חבילות החמאה (לא ממיסים) עד שנהיית אלסטית
2.מוסיפים את המרכיבים ומערבבים היטב
3.פורסים ניילון נצמד ומעבירים את התכולה פנימה ומגלגלים לגליל
ומכניסים לפריזר להקפאה
4.בכל פעם חותכים מס' מדליונים כנדרש כ 10 דקות לפני האוכל ונהנים
*לתצורת פרווה מחליפים את החמאה במחמאה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון