חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמאת שום מתובלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת שום מומסת הולכת מצויין על סטייקים, סתם על לחם קלוי, או כחמאת שולחן למריחה
חמאת שום מתובלת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת שום מומסת הולכת מצויין על סטייקים, סתם על לחם קלוי, או כחמאת שולחן למריחה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות חמאה 100 ג"ר או 1 200 ג"ר
1/4 כפית מלח אטלנטי (באם החמאה היא ללא מלח)
3 כפיות שום כתוש או יותר לפי הטעם
1 כף פטרוזיליה קצוצה (בעונה ניתן להשתמש בעלי השום)
1 כף אירית קצוצה
* אופציונאלי
2 כפות צנובר קלוי
1 כף שמיר קצוץ
אופן ההכנה
1.מרככים את חבילות החמאה (לא ממיסים) עד שנהיית אלסטית
2.מוסיפים את המרכיבים ומערבבים היטב
3.פורסים ניילון נצמד ומעבירים את התכולה פנימה ומגלגלים לגליל
ומכניסים לפריזר להקפאה
4.בכל פעם חותכים מס' מדליונים כנדרש כ 10 דקות לפני האוכל ונהנים
*לתצורת פרווה מחליפים את החמאה במחמאה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון