חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבאב רומני ביתי עשוי על מצלית (mititei)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קבאב רומני ביתי עשוי על מצלית (mititei)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה הודו טחון עבה
700 גרם צוואר בקר לא רזה טחון עבה
100 גרם שומן כבש (באם אין שומן יש להוסיף לתערובת חצי כוס שמן צמחי)
1 כפית גדושה אבקת אפיה או סודה לשתיה
4-5 שיני שום או לפי הטעם
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית פלפל אנגלי
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף כוסברה קצוצה (אפשרות)
1 כפית טימין טרי וקצוץ אפשרות
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את כל סוגי הבשר ואת שאר התבלינים מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 3 שעות לפחות
2. מגלגלים מהבשר לגלילי קבאב (רצוי להחזיר למקרר לשעה)
3. מחממים מצלית על להבה בינונית עם כפית שמן זית וצולים את הקבאב מכל צדדיו כ8 דקות למידת מדיום וול עד היותו זהוב בלבד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון