הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פול יבש ענק
1 שן שום, קצוצה
3 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
3/4 כפית מלח
1 כפית. פטרוזיליה טרייה קצוצה
1-2 כפות כמון
אופן ההכנה
1. בסיר גדול עם מים או בסיר לחץ מרתיחים הפולים במשך 1-2 שעות (בסיר לחץ שעה) על אש בינונית או עד שהם רכים.
2. מסננים את מי הבישול במסננת.
3.מוסיפים מלח, מיץ לימון ושום. מערבבים היטב.
4.יוצקים לקערה הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה, כמון ושמן זית.
* לקישוט אופציונלי
ביצים קשות פרוסות
בצל קצוץ
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון