חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים ויוגורט - מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת אגוזים ויוגורט - מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
360 גרם אבקת שקדים טחונים
1 כוס סוכר
1 כוס סוכר חום
1.5 חמאת תנובה מרוככת
2 ביצים טרופות
250 גרם יוגורט דנונה
1 כפית אגוז מוסקט טחון
1/2 כפית הל טחון
1/4 כפית מלח
1/2 כוס פיסטוק קצוץ או אגוזי פקאן
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את השקדים הטחונים, סוכרים, חמאה ומלח , לפורר עם האצבעות עד שהבצק הופך לפירורים גסים.
4. בתבנית 24" מתפרקת בתחתיתה מרוחה במעט חמאה בתחתיתה ומצופה היטב בנייר אפיה בצידה מסדרים ודוחסים את הבצק לתחתיתה
5. לקערת מערבל מוסיפים ביצים, יוגורט, אגוז מוסקט הל ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
6. יוצקים את התערובת מעל בסיס העוגה ומפזרים מעל פיסטוקים מרוסקים.
7. אופים עד להזהבה עד שקיסם שהוחדר למרכזה יוצא יבש.
8. זמן אפיה משוער 35-45 דקות.
העוגה מוכנה להיכנס לתנור
6. מצננים לחלוטין בתבנית על רשת לטמפרטורת החדר, ואז מגישים עם יוגורט נוספת. מכהן שמונה. עיבוד של מתכון קום . הודות KitchenAid עבור מיקסר מדהים באמת שלי לעמוד חדש. הודות לאינטרנט לשליחת אוהב את העוגה, אני מתכוון השקד הפרסי עוגת יוגורט, בדרך שלי. קישורים אם אתה אוהב לקרוא את זה אתה יכול ליהנות פוסט שלי על מועדון ארוחת הערב בברלין שבו גיליתי את העוגה או למתכון עוגה עם שכבות וסילונות של הזיגוג לנסות את זה בשביל עוגת שוקולד מרובעת שכבה .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון