הוראות הכנה
מרכיבים
2 קישואים בינוניים (קישואים)
1.5 כפות חומץ בלסמי
סלט עלים מעורבים
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
75 גרם פרמזן מגוררת
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מניחים את והקישואים בקערה ומפזרים חומץ בלסמי לוודא שהם מצופים מכל הצדדים .
2. מחממים מחבת טפלון ללהבה בינונית מניחים את והקישואים במחבת חם ויבש ואת יתרת החומץ הבלסמי ולוודא שיש רווח בין פרוסות הזוקיני.
3. מפזרים מעל כמחצית מגבינת פרמזן מגוררת. עד שהזוקיני נראה זהוב ופריך הופכים את הקישואים ומקפידים לגרד את הגבינה מהמחבת.
4. מפזרים מעל את שבבי הגבינה הנותרים ומשאירים עד הזהבה
5. מערבבים את השמן עם חומץ מלח ופלפל.
6. בקערת הגשה מסדרים סלט עלים , את הקישואים פרמזן ומעליהם את האגוזים
מתבלים במלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון