הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
250 גר' גבינה כחושה
200 גרם חמאה
100 גר' שמנת חמוצה
3 כפות שמן
5 גר' אבקת אפייה
10 גר' מלח
500 גרם קמח
לציפוי וקישוט:
1 ביצה טרופה
שומשום
אופן ההכנה
לשים את כל החומרים לבצק
מחלקים ל 2
משטחים לעובי של 1 ס"מ
מביאים לצורת ריבוע
מקררים את הבצק למשך שעה בתבנית אפייה
מפזרים שומשום מעל
באמצעות מערוך מצמידים את השומשום לבצק
חותכים למלבנים
180 מעלות בתנור כחצי שעה עד לקבלת גוון זהוב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון