הוראות הכנה
מרכיבים
מלית בצל
250 גרם שמנת ועירית גבינה בטעם
1/4 כף אבקת שום/ או כפית שום כתוש
1/4 קפית צילי גרוס
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
לפיטריות
20 פיטריות שמפיניון גדולות ללא הגבעול
250 ג"ר פנקו או פרורי לחם אפויים
3 ביצים טרופות
1 כוס קמח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. מפרידים את כובע הפטריה מהגבעול בעדינות.
2.מערבבים את גבינת השמנת, אבקת שום, פפריקה חריפה, מלח ופלפל עד קבלת מירקם אחיד
3. עם כף ממלאים את המילוי לכובע הפיטריה
4. לוקחים 3 קערות. וממלאים ב- את הקערה הראשונה עם הקמח, את הקערה השניה עם הביצה הטרופה ואת הקערה השלישית עם פירורי לחם /פנקו.
5. מצפים את כובע הפיטיריה הממולא לפי סדר - קמח, ביצה, פנקו וחוזרים שוב על ביצה ופנקו
6. מסיימים אם כל הפיריות ומניחים במקרר ל 10 דקות
7. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות נוספות לעיבוי הגבינה בתוך הפיטריה (למניעת נזילות)
8.מחממים את השמן על להבה בינונית. ומטגנים עד הזהבה
9.מגישים חם עם פרוסות לימון לסחיטה מעל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון