חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיטריות פורטבלה מתובלות ברוטב פסטו במחבת או בגריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיטריות פורטבלה מתובלות ברוטב פסטו במחבת או בגריל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
16 פטריות פורטבלה בינוניות ללא הגבעול
8 כפות רוטב פסטו
2 שיני שום קצוצות דק
1 כף גדושה קליפת לימון מגוררת
1 כפית מלח גס
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
1 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב 8 כפות רוטב פסטו
שיני שום קצוצות דק
כף גדושה קליפת לימון מגוררת
כפית מלח גס
כפיות פלפל שחור גרוס עבה
2. מחממים את התנור לגריל גבוה. על מגש אפייה מתחת לגריל שחומם מראש (כ 5 ס"מ ממקור החום) חורכים מעט את הפיטריות עד שהפטריות מגירות ריר כ 5-6 דקות
3. מורידים את התבנית לאמצע מעבירים מגריל ל 200 מעלות ל 3 דקות להתרככות הפיטריה
4. מוציאים מהתנור לצלחת הגשה מפזרים מעל רוטב ומטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים
(ניתן לשים את התבנית על מקור חום כמו פלטת שבת להגשה ממושכת)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון