חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס/תפוח אדמה מתובל ב 20 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס/תפוח אדמה מתובל ב 20 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בינוניים מזן דזירה (האדום)
1/4 כוס שמן לטיגון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
כפית שום כתוש (לא חובה)
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית אבקת צילי גרוס
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
קמצוץ של עלי רוזמרין כתושים
1/2 כפית מלח גס
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה מנקבים את הקליפה היטב בעזרת מזלג
2. בכלי מיועד למיקרו מכניסים את תפוחי האדמה ללא מים ל 5 דקות בחם מלא
3. מוציאים מקררים כ 5 דקות וחותכים אותם לשמיניות או פלחים
4. על מחבת טפלון עם 1/4 כוס שמן צימחי מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד אשר
הם מזהיבים ומוציאים לנייר סופג ולקערה
5. בקערה קטנה נפרדת מכניסים את חומרי התיבול 1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
כפית שום כתוש (לא חובה),1/2 כפית פפריקה,1/4 כפית אבקת צילי גרוס,1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, קמצוץ עלי רוזמרין כתושים
1/2 כפית מלח גס
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית שמן זית
6. שופכים את תוכן קערת התבלינם על הציפס ומקפלים היטב בידיים עד שהתבלינים נצמדים לציפס
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון